Daghoroscoop 15 september: Jouw sociale leven bereikt een nieuwe fase, Kreeft✨ Beeld
Daghoroscoop 15 september: Jouw sociale leven bereikt een nieuwe fase, Kreeft✨

PREMIUM

Daghoroscoop 15 september: Jouw sociale leven bereikt een nieuwe fase, Kreeft✨

De daghoroscoop van 15 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Je bent zeer ambitieus, maar je zou wat meer gebruik kunnen maken van je voelsprieten. Zet ze vandaag in, want iemand op je werk vertelt (bewust of onbewust) niet helemaal de waarheid. Ook de relatie met je baas loopt wat stroef. Er kunnen jou verwarrende berichten bereiken. Baseer je beslissingen echter niet op geruchten; wacht eerst maar eens tot je over de feiten beschikt. Jouw sociale leven bereikt een nieuwe fase. Contacten worden intenser.

Waterman

Het kost je moeite om op gang te komen. Neem als dat kan de ochtend vrij. Let op je woorden in gezelschap, vooral op je werk; je kunt er iets uitflappen wat vervolgens tegen je gebruikt kan worden. Daar krijg jij slapeloze nachten van. Voorkomen dus! Heb vertrouwen in jezelf. Alle problemen zijn op te lossen. Ook in de liefde kom je met zelfvertrouwen verder; toon initiatief. Als je met een lastige deadline worstelt, moet je dat bespreken met je meerdere.

Lees ook Deze 3 sterrenbeelden verlangen naar extra bevestiging in hun relatie

Leeuw

Je hebt eigenlijk niet genoeg energie om alle dingen die je hebt laten liggen aan te pakken. Vraag jezelf eens af of je niet teveel tegelijk wilt. Neem ook eens genoegen met de situatie zoals die nu is. Een kwestie die te maken heeft met verdere scholing kan vandaag worden beëindigd en kan het slotakkoord vormen van een lange periode van studie. Een discussie kan uit de hand lopen, tenzij je jouw tact en diplomatie toe kunt passen.

Geen Kreeft, Waterman of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden