Daghoroscoop Waterman Beeld Flair
Daghoroscoop WatermanBeeld Flair

Daghoroscoop 15 November: Blijf niet in herhaling vallen, Waterman✨

Dit is de daghoroscoop van 15 November 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Waterman

Er is vandaag groot nieuws op carrièregebied. De afgelopen tijd heb je kunnen nadenken en reflecteren; nu is het tijd om weer voorwaarts te gaan. De kortzichtigheid van iemand in je directe omgeving leidt ook vandaag weer tot een vervelende discussie. Vergeefse moeite, blijf niet in herhaling vallen. De eerste voortekenen lijken niet erg bemoedigend, maar het is nog veel te vroeg om bij de pakken neer te gaan zitten. De uitkomst ligt nog lang niet vast.

Ram

Dat vervelende karweitje wordt altijd in jouw richting geschoven en dat moet maar eens afgelopen zijn. Laat vandaag duidelijk merken dat anderen nu aan de beurt zijn. Het gezelschap van die humoristische persoon gaat je humeur er met sprongen op vooruit. Het is helemaal geen slecht idee om dit contact uit te breiden! Veranderingen op de werkvloer kunnen tot grote onzekerheid over de toekomst leiden. Een financieel vraagstuk vereist je aandacht.

Maagd

Een breuk in een relatie kan vandaag worden hersteld. Stel een reünie voor met iemand die je al heel lang niet gezien of gesproken hebt. Verwerp het idee van bemiddeling niet als de ander dat voorstelt. In een gecontroleerde omgeving zijn meningsverschillen namelijk beter te onderzoeken. Houd er rekening mee dat mensen die het voor het zeggen hebben voor moeilijkheden kunnen zorgen en met hen redeneren is redelijk zinloos. Doe je werk zo goed mogelijk.

Geen Ram, Waterman of Maagd? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden