Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

Daghoroscoop 15 mei: Communiceer vanuit het hart, Stier ✨

Dit is de daghoroscoop van 15 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Stier

Prijs jezelf om de dingen die je voor een ander doet. Kijk niet naar anderen en zeker niet naar dingen die er niet zijn. Je zit in een feestelijke stemming. Je hebt vooral aandacht voor zonnige terrasjes, leuke feestjes en afspraken met vrienden. Vooral het tweede gedeelte van de dag kan de liefde weer stevig opvlammen. Je merkt dat je behoefte hebt om vanuit het hart met elkaar te communiceren. Maak tijd voor elkaar en zet de mobieltjes even uit.

Leeuw

Je mag gerust minder streng voor jezelf zijn. Je bent op dit moment liever alleen en dat is niet normaal voor zo’n sociaal persoon als jij. Blijf duidelijk naar anderen. Je hebt het gevoel dat je de wereld aankunt. Ga niet te snel overstag bij grote aankopen. Neem de tijd om te onderhandelen en het juiste advies in te winnen. Het is de moeite waard. Je hebt flink wat taken op je lijstje staan. Met een concreet plan van aanpak kom je een heel eind.

Tweelingen

Als je je nu verdiept in een taak of bepaald facet van jouw werk, verklein je de kans op moeilijkheden later. Daar zul je dan blij mee zijn. Je kunt te maken krijgen met een erfenis, uitkering van een verzekering of promotie van je partner met extra privileges voor jullie beiden. Die lichte, maar aanhoudende gezondheidsklachten kunnen verergeren als je ze systematisch blijft negeren. Krijg je eigenlijk wel voldoende vitamines binnen?

Geen Stier, Leeuw of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden