Daghoroscoop 13 oktober: Het wordt een erg drukke dag, Ram✨ Beeld Getty Images
Daghoroscoop 13 oktober: Het wordt een erg drukke dag, Ram✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Daghoroscoop 13 oktober: Het wordt een erg drukke dag, Ram✨

De daghoroscoop van 13 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Op sociaal vlak heb je wel eens betere dagen gekend. Laat het gewoon meer even gaan. Gelukkig boek je op je werk wel succes, namelijk met je lumineuze ideeën en originele invallen. Het wordt een erg drukke dag. Zowel zakelijk als privé. Je agenda staat tjokvol, waardoor je amper aan jezelf of aan je gezin toekomt. Kijk eens kritisch naar die afspraken. Er zijn er vast bij die nog wel even uitgesteld kunnen worden. Doe dat dan ook voor je eigen bestwil.

Maagd

Het belooft een hectische en interessante dag te worden. Dankzij jouw drive en energie zal je productiviteit flink kunnen toenemen. Sla nieuwe wegen in als je problemen wilt oplossen. Je zult indruk maken op superieuren. Het blijft stevig doorwaaien om je heen. Dat vind je een beetje onaangenaam. Onstabiele relaties krijgen een stevige tik of komen zelfs tot een einde. Dat vind je niet leuk, maar het geeft je wel veel meer vrijheid!

Lees ook In alle luxe: deze 5 sterrenbeelden houden ervan om verwend te worden

Weegschaal

Een juridisch probleem moet zo snel mogelijk worden opgelost, maar ga niet akkoord met een compromis dat je wordt opgedrongen. Vraag voldoende tijd om na te denken. Tot laat in de middag zal jouw energiepijl te wensen overlaten. De relatie met jouw meerdere kan gespannen zijn, maar probeer je desondanks professioneel op te stellen. Je kunt vandaag de kans krijgen jouw inkomen wat op te krikken. Zet dat geld veilig opzij in een spaarpotje.

Geen Ram, Maagd of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden