Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

Daghoroscoop 13 maart: Er kunnen spanningen heersen tussen romantiek en seksualiteit, Stier✨

Dit is de daghoroscoop van 13 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Stier

Er kunnen vandaag spanningen heersen tussen romantiek en seksualiteit, wat bij een juiste benadering heel spannend kan zijn. Niet tegen de druk in gaan dus, maar dit tussen de lakens op een positieve manier gebruiken. Vandaag blijk je in staat om de perfecte woorden te vinden om te flirten en te verleiden. Of je ze nu schrijft, typt of spreekt: je zinnen werken als honing op bijen. Een plotselinge affectie kan even snel opkomen als weer verdwijnen.

Ram

Het belooft een fijne dag vol met vrienden en geliefden te worden. Je hebt continu de gelegenheid om interessante gesprekken te voeren. Wat er vandaag ook op het program staat: ga het huis uit en omring je met je favoriete mensen. Werkzaken kunnen jouw avond onderbreken, maar maak je niet kwaad en doe gewoon wat nodig is. Zorg dat je gezondheid er niet onder lijdt. Botvier ergernissen niet op je partner als ontevreden klanten je pad kruisen.

Leeuw

Luister goed naar de raadgevingen van die oudere persoon, want hij of zij heeft alleen maar het beste met je voor. Uit een van die adviezen ga je later zeker nog munt slaan. Je bent druk bezig met de laatste losse eindjes van de afgelopen week. Een dierbare wil nog iets met je uitspreken. Geef gehoor aan dat verzoek en wees extra toeschietelijk. Je bedrijft vandaag filosofie voor gevorderden. Kijk wel uit dat het niet ontaardt in zinloos gepieker.

Geen Stier, Ram of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden