Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 13 februari: Vecht niet tegen de realiteit, Weegschaal✨

Dit is de daghoroscoop van 13 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Laat je niet op stang jagen door een deadline. Haal diep adem en focus, dan haal je het. Datzelfde geldt voor vervelende discussies. Houd je op de vlakte, geef je ego even rust en vecht niet tegen de realiteit. Dat ene probleem vraagt om een pragmatische oplossing, dus schuif je principes opzij. Laat je niet beïnvloeden door anderen, dit gaat alleen jou aan. Duizend en één klusjes en niet genoeg tijd om ze te volbrengen, dat kan je vandaag parten spelen.

Leeuw

Je bent al te lang bezig met dat project en staart je blind op details. Vraag of iemand anders er met een frisse blik naar wil kijken. Je krijgt vandaag de kans om te laten zien dat je er ook in moeilijke tijden voor die dierbare persoon bent. Laat het niet afweten, dit is belangrijker dan wat dan ook! Neem vandaag voldoende tijd om te ontspannen en doe iets leuks met een goede vriend of vriendin. Gebruik je fantasie om een bepaalde situatie op te lossen.

Ram

Er zal vandaag extra aandacht zijn voor jouw sociale leven. Je ondeugende kant zal opspelen en je doet er goed aan de neiging te bedwingen om al te veel de clown uit te hangen. Bovendien kun je een gat in je hand hebben, waardoor geld wel erg snel verdwijnt. Je partner zorgt heel goed voor je, maar hij of zij verwacht daar ook wel wat voor terug. Verval niet in een zich steeds vaster zettend rollenpatroon, maar stem je af op jouw liefste.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

Halima TamimiFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden