Daghoroscoop 12 oktober: Laat je niet leiden door verwachtingen, Leeuw✨ Beeld Getty Images
Daghoroscoop 12 oktober: Laat je niet leiden door verwachtingen, Leeuw✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Daghoroscoop 12 oktober: Laat je niet leiden door verwachtingen, Leeuw✨

De daghoroscoop van 12 oktober 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Laat je, ondanks de voorkennis, niet leiden door verwachtingen. Grotere verantwoordelijkheden brengen nieuwe problemen met zich mee. Een gesprek met je baas zal je nerveus maken. Probeer ook eens te ontspannen. Een griepje of verkoudheid ligt helaas op de loer. Daardoor kom je niet aan je werk toe. Toch is het belangrijk dat je goed uitziekt. Je bent het niet eens met je partner. Dat kan tijdelijk voor een wat gespannen sfeertje zorgen.

Boogschutter

Probeer de dingen eens wat luchtiger op te nemen. Dingen die vandaag erg belangrijk lijken, kunnen je morgen ineens als erg onbelangrijk toeschijnen. Je voelt je daardoor achteraf een beetje onnozel. Zoek wat afleiding bij vriend(en)innen vandaag, zo kun je wat afstand nemen. Het geeft je de gelegenheid om bijzondere gesprekken te voeren over onderwerpen als 'zelfvertrouwen' en 'keuzes maken'. Dat geeft je ook nog eens inzicht in je eigen situatie.

Lees ook Stevig in je schoenen: déze sterrenbeelden kennen geen onzekerheid

Steenbok

Met een collega of iemand uit je omgeving heb je een meningsverschil. Je voelt je onder druk gezet. Blijf bij jezelf en uit je frustraties bij een vriend(in) of je partner. Het enige wat je kunt doen is eerlijk zijn. En wachten tot de situatie voorbij is. Een goede balans vinden tussen financiële plannen en levensdoelen valt niet altijd mee, maar vandaag kun je je werk naadloos afstemmen op je waarden. Dat is natuurlijk niet één-twee-drie voor elkaar.

Geen Leeuw, Boogschutter of Steenbok? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden