Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 12 april: Leg contacten, Weegschaal ✨

Dit is de daghoroscoop van 12 april 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Weegschaal

Je beschikt over veel zelfdiscipline en dat betaalt zich uit in schitterende prestaties. Iets waar je lange tijd tegenop hebt gezien is nu in een handomdraai gebeurd. Je zuigt alles op als een spons en je kunt het nog uitvoeren ook. Het is een goede dag om nieuwe contacten te leggen. Overdrijf het echter niet, contacten moeten niet al te geforceerd zijn. Het zit hem in de onverwachte hoek, met mensen die je normaal gesproken niet snel aan zou spreken.

Schorpioen

Jouw misnoegen over een bepaalde situatie kan ongegrond zijn. Het ontbreekt je vandaag een beetje aan energie. Je moet echt even bijkomen van al het harde werk. Toch is het op je werk hartstikke druk. Zorg er dan in ieder geval voor dat je het thuis rustig hebt. Het lijkt wel of je de laatste tijd achter de geraniums terecht gekomen bent. Je bent toch niet mensenschuw? Je mag gerust meer naar buiten treden. Ga bijvoorbeeld eens een keer stappen.

Leeuw

Je kunt vandaag rekenen op wat magie op de werkvloer. Dat levert creativiteit op en daarmee ook de nodige sprankelende gesprekken. Bovendien liggen de artistieke ideeën voor het oprapen; het enige wat je hoeft te doen is bukken en je hand uitsteken. Je stemming kan aan het einde van de dag sterk worden beïnvloed door het verdriet van iemand in je kennissen- of familiekring. Laat je niet meeslepen, want daarmee help je de ander zeker niet.

Geen Weegschaal, Schorpioen of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden