Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 11 mei: Probeer iets nieuws, Kreeft ✨

Dit is de daghoroscoop van 11 mei 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Kreeft

Je hebt last van een dipje en het liefst kruip je weg onder de dekens. Toch moet je jezelf afvragen hoe je aan die gevoelens komt. Ligt het aan het feit dat anderen je dwingen tot dingen waar je geen zin in hebt? De eerste helft van de dag kan uitzonderlijk druk zijn als je een deadline moet halen. Probeer met iets nieuws de dagelijkse routine te doorbreken. De aanschaf van een kostbaar item kan een (te) harde klap zijn voor je bankrekening.

Waterman

Door de nare dingen die je meemaakt, vergeet je soms hoeveel leuke en mooie dingen je tegenkomt op jouw pad. Op je werk speelt jouw ongeduld je weer eens parten. Je kunt je er nu alleen maar bij neerleggen dat het allemaal niet zo snel gaat. De dag is druk, chaotisch en onrustig begonnen. Maar gedurende de dag wordt het gelukkig wat rustiger en overzichtelijker. Een goede dag dus om puin te ruimen. Er even tussenuit gaan is ook een goede optie.

Ram

Die enorme opdracht kun je beter opdelen, anders zul je het spoor al snel bijster raken. Een verzoek uit je kennissenkring plaatst jou voor een dilemma. Je maakt je enigszins zorgen om de fysieke gesteldheid van iemand in je kennissen- of familiekring. Laat dat weer eens hardop blijken, het zal zeer gewaardeerd worden. Je bent helemaal in de ban van koken. Het is daarom een leuk idee om eens wat vrienden uit te nodigen voor een lekker diner bij jou thuis.

Geen Kreeft, Waterman of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden