Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 1 november: Verhalen uitwisselen was nog nooit zo sexy, Ram✨

Dit is de daghoroscoop van 1 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Deze dag zal geheel om liefde en romantiek draaien. Dit is dus hét moment voor diepe, belangrijke gesprekken met degenen van wie je houdt. Ideeën en verhalen uitwisselen was nog nooit zo sexy. Eindelijk worden je inspanningen beloond. Misschien had je iets meer verwacht, maar met deze uitkomst kun je iets. Tel je zegeningen en ga rustig verder. Serieuze zaken vragen aandacht. De verleiding zal groot zijn om anderen de schuld te geven van een dilemma.

Kreeft

Deze dag zal vooral draaien om het afronden van projecten die je maanden of zelfs jaren terug begonnen bent. Hét moment om op te ruimen in je hoofd. Dan kun je eindelijk iets nieuws en fris doen. Het is eigenlijk een non-advies voor je, maar toch is het beter om eens wat duidelijker jouw grenzen te stellen. Wees gedisciplineerd en pak niet altijd alles aan. Er zijn toch nog veel meer mensen om je heen die ook eens wat kunnen doen?

Vissen

Doe een stapje terug als je partner problemen heeft met familie. Besef dat je erbuiten staat maar wees bereid te bemiddelen. Focus op je verdere ontwikkeling nu jouw beroepsleven in een stroomversnelling verkeert. Deze dag staat in het teken van relaties. Dat betekent dat je vandaag erg gefocust bent op je partner of grote liefde. Of je nu een relatie hebt of op zoek bent naar een nieuwe liefde, dit is hét moment om de boel in beweging te brengen.

Geen Ram, Kreeft of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden