Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 1 februari: Het is vandaag tijd om te ontspannen, Weegschaal✨

Dit is de daghoroscoop van 1 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Het voelt vandaag alsof overal hartstikke veel van af hangt en je op allerlei fronten de mist in kunt gaan. Je wordt flink op de proef gesteld, maar het lukt je vast om voldoende afstand te nemen van de verwachtingen. Het is vandaag tijd om te ontspannen! Je kunt je wel wat eenzaam voelen en het feit dat je zelf alle besluiten moet nemen en alle verantwoordelijkheden moet dragen brengt een ongelukkig gevoel met zich mee.

Leeuw

Maak je vandaag op voor financiële verrassingen. In plaats van je zorgen te maken over wat er misschien zou kunnen veranderen, is het slimmer om jezelf goed voor te bereiden op wat er komen gaat. Je hebt zin om de routine overboord te kieperen, je koffers te pakken en stante pede naar een ver buitenland te vertrekken. Oud en vertrouwd is momenteel gewoon niet goed genoeg voor je. Je wilt alleen maar weidse en dromerige vergezichten.

Schorpioen

Geef familiebesognes vandaag voorrang op andere zaken. Misschien moet je bijvoorbeeld een ouder iemand ophalen die zelf geen auto meer rijdt. Geniet onderweg van zijn of haar verhalen en voeg ze toe aan je herinneringen. Je wilt zo veel, maar je weet niet hoe je moet beginnen of hoe je het aan moet pakken. Forceer niks. De tijd is namelijk nog niet rijp voor een volgende ronde. Doe voorbereidend werk en noteer je plannen en ideeën.

Geen Leeuw, Schorpioen of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden