Photo portrait of cheerful laughing people drinking champagne together clinking glasses making up dreams. Beeld Getty Images/iStockphoto
Photo portrait of cheerful laughing people drinking champagne together clinking glasses making up dreams.Beeld Getty Images/iStockphoto

Cheers: zó gedraag jij je volgens je sterrenbeeld na een paar drankjes

Praat jij soms urenlang met onbekenden, flirt jij met de barman of zorg jij dat iedereen veilig thuiskomt? Je sterrenbeeld zegt veel over hoe je je gedraagt na een aantal drankjes. Herken jij jezelf hierin?

Let the party begin.

Steenbok

Urenlang dansen in een volle club is niet echt jouw ding. Jij bent namelijk niet echt een feestbeest. Hiermee bedoelen we niet dat je een huismus bent en nooit de deur uitgaat, integendeel zelfs. Je gaat namelijk wel uit met vriendinnen, maar je bent niet op de dansvloer te vinden. Jij staat liever met mensen te kletsen (die jij niet kent), onder het genot van een lekkere snack van de snackbar op hoek.

Je vriendinnen maken zich wel eens zorgen om je, omdat je vaak vergeet te melden waar je uithangt. Op zondagochtend lees je dan met dichtgeknepen ogen de bezorgde appjes van je vriendinnen.

Waterman

Als jij een drankje op hebt, dan ben je een enorme kletskous. Je neemt iedereen, of diegene daar nou op zitten te wachten of niet, mee in jouw levensverhaal. Maar naast dat je iedereen de oren van het hoofd praat, ben je ook nog eens ontzettend eigenwijs. Als vriendinnen naar huis willen, vind jij het vaak nog veel te gezellig en stribbel je vaak tegen.

Vissen

''Wie wil een shotje?!'' Dat is jouw vaste tekst op de zaterdagavond. Jouw rustige karakter is ver te zoeken als je hebt gedronken. Bij jou gaan namelijk alle remmen los zodra er alcohol in het spel is. Je verandert in een feestbeest en zorgt voor de gezellige sfeer in de groep. Dansen op tafel? Onbekende aanspreken? Niks is jou te gek en jij bent overal voor in. Helaas zet je jezelf nog wel eens voor gek en heb je de volgende dag spijt van je dronken acties.

Ram

Jij bent degene van de vriendinnengroep die meestal voorstelt om samen uit te gaan. Als vriendinnen dan aangeven dat ze geen zin hebben, probeer jij ze keer op keer over te halen. Vaak lukt dit ook nog eens. Tijdens een avond uitgaan maak jij de gekste dingen mee en daarom is het nooit saai met jou. Jij bent tot de laatste uurtjes in de kroeg te vinden. Hierdoor kan jij achteraf altijd de mooiste verhalen vertellen.

Stier

Jij bent net als Ram dol op feestjes en tot in laatste uurtjes in de club te vinden. Jij bent niet zoals je vriendinnen snel misselijk of moe en je hebt niet snel last van pijnlijke voeten. Daarom ben je de ideale feestpartner om mee te nemen, maar als iemand iets verkeerds doet slaat alles om bij jou. Na een paar drankjes ben jij snel opgefokt en daardoor kan je enorm uitvallen tegen iemand die per ongeluk een biertje over je heen laat vallen of iemand die op je teen staat.

Tweeling

Na een aantal drankjes verander jij in een cabaretier. Jij schudt de ene na de andere grap uit je mouw. Iedereen is daarom graag bij jou in de buurt. Je bent daarnaast een echte flirt en scoort hierdoor regelmatig in de club. Het is alleen jammer dat zodra je weer nuchter bent, je humor niet zo goed meer is als de avond daarvoor.

Kreeft

Zodra er alcohol in het spel is maak jij allemaal nieuwe vrienden. Dit leidt tot grote irritatie van je eigen vriendinnen waarmee je op stap bent. Je bent namelijk altijd in gesprek met mensen en je hebt geen oog meer voor je eigen vriendengroep. Je hebt veel inlevingsvermogen en met alcohol op al helemaal. Hierdoor voer je vaak diepgaande gesprekken met mensen die je niet kent en mis je veel leuke dingen momenten die er gebeuren tijdens een avond uitgaan.

Leeuw

Yeah! Het is zaterdagavond en jij bent helemaal ready om uit je dak te gaan. Jij bent altijd mega actief na een aantal drankjes en altijd op de dansvloer te vinden. Je zelfverzekerde karakter komt naar boven en je hebt de beste moves van iedereen in de club. Hierdoor heb je geen gebrek aan aandacht en flirt je er op los. Je vindt iedereen leuk en aardig en staat bekend als de vriendin die altijd wel iemand aan de haak slaat. Soms heb je de volgende dag spijt als die ene jongen toch niet zo knap bleek te zijn als je dacht.

Maagd

Jij bent overduidelijk de 'mama' van de vriendinnengroep. Hoe dronken je ook lijkt te zijn na vijf shotjes, jij bent altijd steady genoeg om voor je vriendinnen te zorgen. Zo houd je regelmatig het haar van je vriendinnen vast tijdens het kotsen en zoek jij de sleutels van je beste vriend. Jij wil dan ook dat iedereen altijd veilig thuiskomt en daarom moeten ze jou altijd appen als ze thuis zijn.

Weegschaal

Jij bent die ene vriendin die met iedereen staat te babbelen en regelmatig gratis drankjes ontvangt. Hoewel je vriendinnen vaak genoeg zeggen dat je dit niet moet doen, blijf jij het lekker doen. Jij maakt tien nieuwe vrienden tijdens het uitgaan en kent op elk feestje wel iemand. Hierdoor regel je vaak dat jij en je vriendinnen op een gastenlijst komen te staan.

Geen discussies alsjeblieft

Deze 4 sterrenbeelden kunnen niet tegen ruzie

Schorpioen

Jij staat bekend als die ene vriendin die vaak te diep in het glaasje kijkt. Je onderneemt graag actie tijdens een avond stappen. Je stapt regelmatig op mensen af om hun nummer te vragen. Dit kan de barman, die ene knappe DJ of de toiletjuffrouw zijn. Jij weet vaak niet zo goed meer wat je op een dronken avond hebt gedaan en kan hier regelmatig achteraf van balen.

Boogschutter

Drama, drama, drama, jij zit er altijd middenin en dit is niet omdat jij een dramaqueen bent. Jij bent namelijk een echte vredesstichter die altijd de ruzies van andere mensen oplost. Hoewel het niet leuk klinkt om hier tussen te zitten, kan jij enorm genieten van jouw rol. Verder ben jij iemand die niet snel te veel drinkt, je kent je grens en houdt er niet van om niks meer van de vorige avond te herinneren.

Bron: Trendalert

Redactie FlairGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden