Cheers to the weekend: dit zegt je sterrenbeeld over je drinkgewoontes Beeld Unsplash
Cheers to the weekend: dit zegt je sterrenbeeld over je drinkgewoontesBeeld Unsplash

Cheers to the weekend: dit zegt je sterrenbeeld over je drinkgewoontes

Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt. Je sterrenbeeld zegt ook veel over je drinkgewoontes! Drink jij met mate of ga jij helemaal los zodra je alcohol op hebt?

Weegschaal

Weegschalen zijn echte teamplayers; ze zetten zichzelf altijd op de tweede plaats. Als je je portefeuille thuis vergeten bent, kan je erop rekenen dat de Weegschaal je vast wat cash zal lenen. Ze zijn niet noodzakelijk de meest spannende drinking buddies, maar je hebt ze graag in je buurt.

Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen is spraakzaam en bezig met het ontwikkelen van relaties. Je kan hem of haar beschouwen als de needy vriend van de groep. Wanneer Tweelingen begint te drinken, kun je er zeker van zijn dat die van vriend naar vriend huppelt om met iedereen te kletsen.

Waterman

Als je drinkt met een Waterman, wees dan op je hoede dat je niets zegt wat ze overstuur of boos kan maken. Deze personen wisselen nogal snel van emoties, wat van een avondje uit meteen een spannende ervaring maakt. De Waterman wordt ofwel heel erg boos, ofwel heel erg droevig wanneer hij drinkt. De positieve kant van het verhaal: een Waterman is erg goed in samenwerken, en dat maakt van hen de perfecte persoon om tijdens een drankspelletje in je team te hebben.

Leeuw

Het meest opvallende kenmerk van een Leeuw is z'n aangeboren leiderstalent. Als je niet kan beslissen naar welke bar je zal gaan, zal de Leeuw de knoop doorhakken. Als je niet weet welk shotje je zal nemen, volg dan het voorbeeld van de Leeuw van de groep. De personen die onder dat sterrenbeeld vallen, houden van fun en spelletjes.

Boogschutter

De Boogschutter is heel open-minded en houdt van vrijheid, zeker in combinatie met een glas alcohol. Het is dan ook geen verrassing wanneer de Boogschutter plots begint te flirten.

Lees ook Dit zijn jouw grootste irritaties volgens je sterrenbeeld

Vissen

Vissen vertoont misschien wel de meest extreme mood swings. Wanneer ze dronken zijn, zullen Vissen van vrolijk naar droevig en opnieuw naar vrolijk gaan. Ze zijn erg onvoorspelbaar, en dat maakt van de Vissen een erg interessante drinking partner.

Kreeft

Wees op je hoede als je met een Kreeft op stap gaat, want zij kunnen zichzelf het moeilijkst beheersen. Ze zijn altijd in voor groepsactiviteiten zoals drankspelletjes, maar omdat ze een beetje té enthousiast zijn, zullen ze al snel niet meer recht kunnen lopen.

Steenbok

Een Steenbok is het perfecte gezelschap voor een avondje uit, omdat die zich makkelijk kan aanpassen aan de situatie. De hamvraag is waar en wanneer jullie de glazen gaan heffen. Een Steenbok is in voor alles!

Stier

De typische eigenschappen van Stier zijn ongetwijfeld loyaliteit en koppigheid. Als je een wingman nodig hebt, is er niemand geschikter dan de Stier. Maar hou er rekening mee dat hoe zatter de Stier wordt, hoe meer zijn koppigheid de overhand neemt.

Ram

De Ram staat bekend om zijn vriendelijke en outgoing persoonlijkheid. Een Ram zal van persoon naar persoon fladderen om gesprekken te voeren en trakteert iedereen op een shotje om op hetzelfde drinking level te komen. Als je zin hebt om eens flink dronken te worden, dan is de Ram dé persoon die je moet bellen.

Maagd

Dit sterrenbeeld is het verfijnde lid van de groep en drinkt alleen een classy wijntje of ambachtelijk bier. Je kan een Maagd ook best een bier- of wijnsnob noemen. Ze leren je graag hoe je je drankje op de juiste manier drinkt en zullen hun neus ophalen voor een simpel pilsje of goedkopere wijn.

Lees ook Dit is jouw aantrekkelijkste eigenschap volgens je sterrenbeeld

Schorpioen

De Schorpioen is een open boek zodra de eerste slok alcohol binnen is. Naargelang de avond vordert, deelt hij erg graag zijn mening en zal hij de meest dirty secrets onthullen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Answer.com | Beeld: Unsplash

FlairUnsplash

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden