Geweldige zomer Beeld GettyImages
Geweldige zomerBeeld GettyImages

Bring on the sun: deze twee sterrenbeelden gaan een geweldige zomer tegemoet

Zon, zee en strand, wij kunnen niet wachten tot het zomer wordt! Lekkere temperaturen, cocktails op het terras, zonnebaden op het strand, heerlijk toch? Twee sterrenbeelden kunnen rekenen op een fan-tas-tische zomer en worden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.

Sunglasses on? Let’s go!

Ram

Het begin van 2023 was niet makkelijk voor de Ram. Er moesten verplichte, moeilijke beslissingen gemaakt worden door jou en dat had effect op je zenuwen. Je humeur ging hier ook aan onderdoor.

Vanaf begin juni is het wél your time to shine. Je gaat jezelf op een positieve manier terugvinden en niet kan jou tegenhouden. Je probeert nieuwe dingen uit als het gaat om mode. Buitenshuis ben jij vaak te vinden in de zomermaanden. Reizen is ook iets wat je vaker gaat doen. En als kers op de taart kan er een nieuwe baan of een nieuwe liefde op jouw pad komen. Dit alles bezorgt jou de zomer van je leven.

Hoe snel ben jij in love?

Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Weegschaal

Harmonie en iedereen tevreden houden, dat zijn dingen die bij jou passen, Weegschaal. Je bent op het moment aan het groeien waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. De zomer van 2023 staat voor jou dan ook in het teken van doen wat jij wilt.

Een soloreis naar het buitenland, een nieuwe baan of een nieuw, uitdagend project, het kan allemaal. De Weegschaal komt helemaal in een positieve vibe in de zomer. In juli kan iets gebeuren wat minder fijn is, maar ook daar kom jij weer bovenop en hierdoor kan je leven op een positieve manier veranderen. Geniet hiervan!

Bron: Libelle

Yana MensGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden