Betrapt: déze sterrenbeelden zijn super slecht in liegen Beeld Getty Images
Betrapt: déze sterrenbeelden zijn super slecht in liegenBeeld Getty Images

Betrapt: déze sterrenbeelden zijn super slecht in liegen

Een leugen om eigen bestwil, iedereen doet dat wel eens. Maar deze vier sterrenbeelden kunnen dat beter laten, simpelweg omdat ze niet zo goed zijn in liegen.

Slechte leugenaar

En dan hebben we het over de Ram, de Kreeft, de Maagd en de Boogschutter. Toch hebben ze allemaal verschillende eigenschappen waardoor liegen ónmogelijk lijkt te zijn.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Waarom eerst denken en dan doen, als je ook gewoon iets eruit kunt flappen? Je hebt het hart op de tong en spreekt het liefst vanuit je gevoel. Zit je iets dwars? Dan zal die ander dat weten ook, je gaat er niet omheen draaien. Vrienden weten daarom éxact wat ze aan je hebben. En dat is ook wat waard, toch.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Je kunt heel goed beide kanten van een verhaal inzien, dus je zult niet snel liegen om de ander zich beter te laten voelen. Sowieso zien vrienden meteen hoe jij denkt over een situatie, dus al wil je het nog wat leuker verpakken, eigenlijk verraad je al wat je écht wilde zeggen. En lieg je een keer, voel je je daarna weer een week schuldig. Nee, niet aan jou besteedt: het is de waarheid.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Wil iemand een eerlijk advies, dan weet diegene dat-ie bij jou aan het juiste adres is. Jij draait niet om de hete brij heen, maar zegt waar het op staat. Dit kan soms wat hard overkomen, maar je doet het met de beste bedoelingen. Probeer je een keer wel ergens onderuit te komen, dan is jouw leugen tot in de details uitgedacht. En daardoor wordt je verhaal weer bijna te mooi om waar te zijn, dus beter laat je dit gewoon achterwege.

Lees ook Echt waar: deze vier sterrenbeelden zijn heel goedgelovig

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Vind jij iets, dan zullen mensen dat weten ook. Of ja, eigenlijk heb je het eigenlijk gewoon al gezegd voordat je er iets langer over na kon denken. Je maakt er soms dan ook een grapje van, maar let wel op: niet iedereen kan deze directheid waarderen. Misschien nemen ze jou daardoor wel minder snel in vertrouwen, omdat ze bang zijn dat je je mond voorbijpraat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images

Lisa HoogmoetGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden