A single mom chatting to her teenage daughter while affectionately hugging her, standing by her living room window. Beeld Getty Images
A single mom chatting to her teenage daughter while affectionately hugging her, standing by her living room window.Beeld Getty Images

Besties: déze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

De band tussen een moeder en haar dochter kan heel sterk zijn. Jullie sterrenbeelden spelen hierbij dan ook een grote rol. Déze sterrenbeelden zijn namelijk de beste moeder-dochter match.

Moeder en dochters kunnen vaak goed met elkaar praten. Meer dan bijvoorbeeld moeders die met hun zonen praten, of dochters met hun vader. Die behoefte ligt gewoon net even iets anders. Natuurlijk heeft iedere moeder-dochterrelatie ook mindere kanten. Maar tussen deze sterrenbeelden is er wel een hele bijzondere band.

Leeuw en Waterman

Is jouw moeder een Leeuw? Dan is ze echt een geboren leider. Ze vindt de rechten van haar kind heel belangrijk. Ook kun je met een Leeuw als moeder veel plezier hebben. Daarom is de combinatie met een Waterman-dochter ook zo’n goede match. Een Waterman heeft ook veel plezier in het leven en deelt dit graag met haar moeder. Een Leeuw zal altijd het beste willen voor haar dochter, maar geeft haar ook genoeg vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze wil.

Kreeft en Kreeft

Kreeften zijn over het algemeen niet de meest sociale personen die er zijn, maar daardoor is het contact tussen moeder en dochter wel heel goed. Kreeften zijn vaak emotioneel, daarom kunnen jullie elkaars emoties ook goed aanvoelen. De gesprekken die jullie hebben zijn dan ook altijd heel fijn en vertrouwd. Naast jullie goede moeder-dochterband zijn jullie ook echt elkaars beste vriendinnen.

Wil je geen moederdagreclames zien?

Zó zet je (tijdelijk) advertenties uit

Schorpioen en Steenbok

Ook de Schorpioen en de Steenbok zijn een perfecte moeder-dochter match. De Steenbok is vaak praktisch en perfectionistisch en houdt van regelmaat en voorspelbaarheid. Daarom is een Schorpioen een goede moeder voor de Steenbok. Ze geeft je vertrouwen, maar laat je ook je eigen gang gaan. De Schorpioen kan ook de serieuze kant van een Steenbok wat verzachten. Op deze manier zal de Schorpioen ook van de kleine dingen in het leven gaan genieten.

Bron: Libelle, Redactie Flair

Celine SussotGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden