Ben jij een gevoelig persoon? Misschien komt het door je sterrenbeeld Beeld Pexels
Ben jij een gevoelig persoon? Misschien komt het door je sterrenbeeldBeeld Pexels

Ben jij een gevoelig persoon? Misschien komt het door je sterrenbeeld

Maak jij keuzes vaker met je hart dan met je verstand? Leef je altijd met anderen mee? Voel je je snel aangevallen door kritiek? Dit zou zomaar door je sterrenbeeld kunnen komen, aangezien er aardig wat gevoelige sterrenbeelden bestaan.

Van een paar zul je het misschien niet zo snel verwachten, maar deze sterrenbeelden zijn behoorlijk emotioneel vanbinnen.

Stier

Als je aan gevoelige sterrenbeelden denkt, zul je niet snel aan de Stier denken. Toch zijn ze zeker wel gevoelig, omdat ze zich goed kunnen inleven in emoties en situaties van anderen. Al proberen ze dat nooit zo te laten merken aan de mensen om hen heen.

Schorpioen

Ook de Schorpioen lijkt niet heel erg gevoelig op het eerste oog, maar niets is minder waar. Dit sterrenbeeld is heel sensitief. Ze voelen de emoties van anderen goed aan. Daarentegen zullen zij - net als de Stier - hun emoties niet vaak laten zien. Mensen vinden het fijn om hun emoties met de Schorpioen te delen, maar eigen gevoelens worden niet zo snel gedeeld.

Maagd

Mensen die het sterrenbeeld Maagd hebben zijn ontzettend gevoelig vanbinnen. Aan de buitenkant zal je dit niet zo snel merken. Dat komt omdat de Maagd bang is om gekwetst te worden. Ze beschermen zichzelf door een muur om zich heen te bouwen, zodat de gevoelige kant niet gekwetst kan worden.

Tweelingen

Tweelingen zijn misschien wel het gevoeligst van alle sterrenbeelden. Tweelingen nemen de emoties van anderen over. Als iemand de hulp nodig heeft van Tweelingen, dan zullen ze altijd voor je klaarstaan. Let wel op als Tweeling zijnde dat je niet verdrinkt in de emoties van een ander.

Vissen

Vissen staan bekend om hun gevoeligheid. Ze zijn heel erg empathisch. Ze staan altijd voor je klaar en willen altijd helpen. Daarbij moet dit sterrenbeeld wel oppassen dat ze zichzelf niet wegcijferen.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman heeft een lief karakter en daarnaast een groot empathisch vermogen. Ze willen er altijd voor zorgen dat iedereen zich goed voelt. Wanneer iemand de hulp van een Waterman niet nodig heeft, kan dit nog wel eens voor onbegrip zorgen.

Bron: Margriet

Redactie FlairPexels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden