Rommelige keuken Beeld Getty Images
Rommelige keukenBeeld Getty Images

Altijd een rotzooi thuis? Dat kan komen door je sterrenbeeld

Je kent ze wel, mensen die hun huis nooit netjes weten te houden. Of misschien ben je het zelf? Het staat allemaal in de sterren geschreven. We hebben de meest rommelige sterrenbeelden even voor je op een rijtje gezet.

Leeuw

Ondanks dat Leeuwen graag een goede indruk wil achterlaten, zegt hun huis heel wat anders. Ze leven dan niet echt in een huis vol rommel, maar het is toch vaak wat ongeorganiseerd. Het huishouden staat op de laatste plaats van alle taken in het leven van een Leeuw. Op het eerste oog lijkt het huis los van de verdwaalde notitieblokken, de nog niet opgevouwen kleding en gebruikte koffiebekers redelijk netjes. Toch kan het huis van een Leeuw vaak wel een doekje en een stofzuigbeurt gebruiken.

Waterman

Net als Leeuwen hebben Watermannen belangrijkere dingen aan hun hoofd dan het huis netjes houden. De leefomgeving van een Waterman is dan ook net zo chaotisch als de gedachten in hun hoofd. Als er dan nog de keuze is tussen een nieuwe hobby beginnen of opruimen, kiezen ze vaak voor het eerste. Soms hebben ze toch wel de wilskracht om op te ruimen, maar alleen als dat kan helpen om in hun hoofd tot rust te komen.

Tweelingen

Tweelingen zijn erg snel afgeleid. Dat is heel jammer, want ze doen echt hun best om het huishouden op orde te houden. Als ze aan een klus beginnen en ze opeens bedenken dat ze die e-mail nog moeten beantwoorden, zal de was nog een tijdje blijven staan. Wel kunnen Tweelingen supergoede feestjes organiseren, ze zullen dan ook overal aan denken. Kans is daarnaast groot dat je de nasleep van zo'n feestje nog wel een aantal dagen ziet in het huis van dit sterrenbeeld.

Weegschaal

Weegschalen houden van mooie dingen. Dit betekent alleen niet dat ook hun huis er altijd mooi uitziet. Ze kunnen er best een grote troep van maken, maar in hun ogen valt dat juist mee. Net als de Tweelingen zijn ze de beste feestorganisatoren. Dus als je op zoek bent naar een goed feestje: bel dan vooral je Tweelingen- en Weegschaalvrienden op.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden