Sterrenbeelden gastvrouwen Beeld Getty Images
Sterrenbeelden gastvrouwenBeeld Getty Images

Aanschuiven maar: deze sterrenbeelden zijn de perfecte gastvrouwen

Het brengt toch wat stress met zich mee: een etentje plannen of een feest organiseren. Een prachtig gedekte tafel, heerlijk eten en een goede sfeer zijn slechts een paar ingrediënten die je nodig hebt voor een gezellig avond. De perfecte avond? Daar zorgen deze 6 sterrenbeelden voor!

Ram

De zelfverzekerde Ram neemt graag de leiding en dat zorgt voor een avond om nooit meer te vergeten. Dit sterrenbeeld is onverschrokken en gedurfd. Zolang de Ram in de buurt is, zal niemand zich vervelen. Ze kunnen met gemak een succesvol diner organiseren en zorgen dat alle gasten zich comfortabel en fijn voelen.

Maagd

De Maagd is gek op details. Alles moet tot in de puntjes worden geregeld. Van de servetten, de tot de welkomstdrankjes; dit perfectionistisch type houdt overal rekening mee. Je zou bijna denken dat je in een restaurant zit. De Maagd is een ware regelneef en is dol op structuur. Zolang iedereen het naar zijn zin heeft, dan is alles prima. (Dit zorgt wel voor wat stress gastvrouw of - heer).

Kreeft

Verwacht geen uitbundige party als de Kreeft het voortouw neemt. Deze introvert vermijd drukke menigtes liever. Hoe kan je een Kreeft gelukkig maken? Een kleinere groep. Lekker intiem. Een gezellige avond met dierbaren vindt dit sterrenbeeld héérlijk. Ze zijn hartstikke zorgzaam, waardoor je je meteen thuis voelt. Geef ze wel wat me-time tussendoor.

Tweelingen

Tweelingen maken continu nieuwe vrienden en brengen graag mensen samen. Dit sociaal dier is daarom de perfecte host voor een uitbundig feest. Het spontane karakter van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat je een verrassende avond tegemoet gaat. Hoe dit zal eindigen? Geen idee. Maar het wordt in ieder geval een avond om nooit meer te vergeten. Leuk toch?

Stier

Niet iedereen staat op de gastenlijst van de Stier. Heb je een sterke band met dit sterrenbeeld? Dan ben je welkom. Als je een plekje aan de eettafel van de Stier weet te bemachtigen, wil je niet meer weg. Dit sterrenbeeld pakt namelijk grandioos uit. Heerlijke gerechten, een fantastische sfeer, prachtige versieringen en mooie muziek: de Stier geeft je het gevoel alsof je een echte royal bent. Gek op luxe en comfort? Bij de Stier ben je aan het juiste adres.

Leeuw

Als er iemand is die een geweldig feestje kan organiseren, dan is het de Leeuw wel. Dit extraverte sterrenbeeld is een waar feestbeest en grijpt elke gelegenheid aan om het leven te vieren. Net als de Tweelingen, brengt de Leeuw graag mensen samen. Ze zijn dol op allerlei feestspelletjes en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Kijk niet gek op als de Leeuw je uitnodigt voor een spontaan verkleedfeest. Ze zijn gek op een goede verkleedpartij. Het woord ‘saai’ komt niet voor in hun woordenboek.

Bron: Margriet

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden