volle maan Beeld Getty Images
volle maanBeeld Getty Images

5 februari is het volle maan: déze sterrenbeelden gaan daar sowieso iets van merken

De volle maan van februari is op 5 februari, zondagavond dus. Rond 19:28 uur staat de volle maan het hoogst aan de lucht. De volle maan staat in het vurige teken van de Leeuw. Wat kun jij hiervan merken?

We leggen het aan je uit.

Sneeuwmaan februari

De volle maan van februari is een sneeuwmaan die in het teken Leeuw staat. De naam komt simpelweg van het feit dat er in februari over het algemeen de meeste sneeuw valt. De sneeuwmaan wordt ook wel beermaan genoemd, omdat de meeste berenwelpjes in februari geboren zouden worden.

Harmonieus en rustig

De volle maan lijkt deze maand voor een harmonieuze en rustige periode te zorgen. Heb je zin om op avontuur te gaan? De maan in het vuurteken Leeuw zorgt dat deze tijd daar uitermate geschikt voor is. Wel is het een periode waarin je veel tijd hebt om na te denken, wellicht moet je dingen heroverwegen. Stel je wel de juiste prioriteiten? Passen bepaalde mensen nog goed in je leven? Dat soort dingen.

Hoe ben jij als single?

Dit zegt je sterrenbeeld erover

Effect op sterrenbeelden

De volle maan kan verschillende effecten hebben op de sterrenbeelden. De Leeuw staat bekend als een expressief teken, dus de sterrenbeelden zullen hier zeker wat van merken. De sterrenbeelden die het meeste effect ervaren van de volle maan zijn de Leeuw, Waterman, Stier en Schorpioen. Zij staan open voor extra avontuur, meer liefde en positieve aandacht in hun leven.

Bron: Girlscene

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden