Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Word jij de Villa ArenA blogger van 2014?

Word jij de Villa ArenA blogger van 2014?

Word jij de Villa ArenA blogger van 2014?

Ben jij een ervaren interieur- of lifestyleblogger? Of ben je gewoon gek op wonen, fotografie en schrijven? Flair is samen met Villa ArenA, Blogtoday en vt wonen op zoek naar dé Villa ArenA Blogger 2014.

blog-event

Villa ArenA blogevent

Lijkt het je leuk om aan deze wedstrijd mee te doen? Kom dan op zaterdag 5 april naar het Villa ArenA blogevent. Tijdens dit event komen er vijf interieurbloggers en experts spreken. Waaronder April&May, Vosgesparis en Kirsten Jassies (expert op het gebied van bloggen en social). Er staat eveneens een lekkere lunch voor je klaar.

Hoe word ik Villa ArenA blogger?

Wil je kans maken om de Villa ArenA blogger 2014 te worden? Dan kun je het blog-event afsluiten met een opdracht welke uitgevoerd wordt bij Villa ArenA. Uit de ingediende opdrachten kiezen de Blogtoday bloggers 10 aanstormende talenten welke drie masterclasses (gegeven op 9 en 23 mei en 5 juni) mogen gaan volgen.

Per masterclass krijgen de deelnemers verschillende opdrachten mee naar huis, die later beoordeeld zullen worden door een jury bestaande uit Villa ArenA, Blogtoday en Blogtoday bloggers. De drie winnaars mogen een dag meelopen met de interieur stylist van Villa ArenA en wijden hun final blog hieraan. De deelnemer met de meeste stemmen wordt dé Villa ArenA blogger.

Meedoen + prijzen!

De winnaar ontvangt een wooncheque t.w.v. €1000,-, krijgt een commerciële opdracht om de kerstcampagne van Villa ArenA te maken en wordt onderdeel van het influencers netwerk Blogtoday. Aanmelden voor het Villa ArenA blog-event (van 10.00 – 13.30 uur) kan tot en met 1 april door middel van dit formulier.