Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: code om twee toffe Scandinavische series te bingen op streamingsdienst lumiereseries.com

WINNEN: code om twee toffe Scandinavische series te bingen op streamingsdienst lumiereseries.com

WINNEN: code om twee toffe Scandinavische series te bingen op streamingsdienst lumiereseries.com

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Ook al mogen de bioscopen langzamerhand weer bezocht worden, is niet iedereen daaraan toe. Gelukkig leven we in een tijd waar eigenlijk alles wel online te vinden valt. Maar al dat thuiszitten heeft er wél voor gezorgd dat onze ogen al heel veel Netflix, Disney + en Videoland voorbij hebben zien komen. Heb jij de welbekende streamingsdiensten ook al uitgespeeld? Maak dan kennis met Lumière Series. En het leuke nieuws is dat Flair een code mag weggeven, waarmee je maar liefst twee volledige series kan bingen!

Serie 1: Rebecka Martinsson 2

Rebecka Martinsson speelt zich af in het afgelegen, spectaculaire landschap van Samenland in het noorden van Zweden. De misdaadserie draait om de advocaat Rebecka Martinsson, die ondanks een succesvolle carrière nooit innerlijke vrede heeft gevonden. In het tweede seizoen, waarin Sacha Zacharias de hoofdrol heeft overgenomen van Ida Engvoll, blijft Rebecka’s verleden haar bezighouden en wordt ze nog altijd gekweld door onopgeloste vragen over haar ellendige jeugd. Wat gebeurde er werkelijk toen ze als kind besloot haar vader te verlaten en bij haar oma in te trekken? Tegelijk is ze in haar werk als officier van justitie onorthodox, vasthoudend en zeer effectief. De vier zaken waar ze mee te maken krijgt vragen professioneel en emotioneel alles van haar. Rebecka moet zich onder meer buigen over conflicten in de Samengemeenschap en een nieuwe stroom van drugs bij de tieners in Kiruna.

De tekst gaat verder onder de trailer.

Serie 2: Between Us

We ontmoeten de hoofdpersonen van Between Us voor het eerst op een huwelijksfeest. Merete en Joachim, twaalf jaar getrouwd, zijn met hun verhuizing naar Kopenhagen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven begonnen. De reden voor de verhuizing is Nanna, Meretes beste vriendin. Merete en Nanna hebben hun krachten gebundeld en zijn samen een bedrijf begonnen. Nanna is drie jaar samen met haar vriend Kasper. Ze willen een gezin starten, een grote stap voor Nanna die altijd single was. Beide stellen lijken erg verliefd, maar dat gaat veranderen.

De tekst gaat verder onder de trailer.

Winnen

Zin gekregen in deze fantastische Scandinavische series? Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op de streamingscode!