Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Winnen: 2x een heerlijk Maxi matras van Beter Bed

Winnen: 2x een heerlijk Maxi matras van Beter Bed

Winnen: 2x een heerlijk Maxi matras van Beter Bed

Niets is zo fijn als een lekker matras. Gelukkig weten ze daar bij Beter Bed alles van. En het beste nieuws is: Flair mag twee heerlijke matrassen weggeven!

Maximaal genieten met Beter Bed

Flair mag twee verschillende matrassen verloten onder haar lezeressen. Het gaat om een Maxi Pocket matras en een Maxi Foam Matras. De Maxi matrassen zijn een nieuwe toevoeging aan de collectie van Beter Bed, die zich richt op maximale ligcomfort (voor een minimaal prijsje).

Maxi Pocket matras

Dit matras is gevuld met pocketveren. Hierdoor levert het matras de hele nacht door een goede en gelijkmatige ondersteuning. Ook hebben de pocketveren een vochtregulerende en ventilerende functie. Ideaal dus als je het snel warm hebt!

Dit is het Maxi Pocket matras. 

 

Maxi Foam matras

Dit matras is gevuld met foam. Dit is ideaal voor mensen met gevoelige spieren of gewrichten, omdat het matras zich helemaal aanpast aan jouw lichaam. Het Maxi Foam matras kenmerkt zich door een optimale drukverlaging en een goede warmte-isolatie. De verkoelende functie maakt ook dit matras zeer geschikt voor mensen die het snel warm hebben.

Dit is het Maxi Foam matras.

Winnen

Zou jij graag een van deze twee matrassen willen winnen? Doe mee aan de winactie en maak kans!