Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: 5x gepersonaliseerde carebox van DeMonth

WINNEN: 5x gepersonaliseerde carebox van DeMonth

WINNEN: 5x gepersonaliseerde carebox van DeMonth

De winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Tijdens ’that time of the month’ mag je jezelf best een beetje extra verwennen, met een lekkere reep chocola of een selfcare dagje bijvoorbeeld. Gelukkig weten ze bij DeMonth precies wat jij nodig hebt. En Flair mag vijf careboxen weggeven!

DeMonth

DeMonth produceert waardevolle careboxen voor ongestelde vrouwen. In een carebox vind je biologische tampons, maandverband en duurzame beauty- en verzorgingsproducten. De totale waarde van de inhoud van een carebox is rond de 35 euro, maar ze worden verkocht voor vijftien euro. Careboxen kunnen zelf samengesteld worden zodat je gegarandeerd bent van de juiste producten en aantallen hiervan.

De duurzame producten uit de box dragen niet alleen bij aan de natuur, maar ook het goede doel. DeMonth doneert een deel van de opbrengsten aan het WASH initiatief van Unicef en SNV. Zij zorgen ervoor dat ook vrouwen in derde wereldlanden toegang krijgen tot menstruele producten.

Winnen

Zou jij graag een carebox willen winnen? Vul dan het onderstaande winformulier in en maak kans! Kun je niet langer wachten met shoppen? Gebruik dan onze kortingscode FLAIR10 en krijg tien procent korting op je eerste aankoop bij DeMonth.