Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN WIN WIN: 6x het helpende moederboek ‘This Is Post Partum’

WIN WIN WIN: 6x het helpende moederboek ‘This Is Post Partum’

WIN WIN WIN: 6x het helpende moederboek ‘This Is Post Partum’

Moeder zijn is een behoorlijke klus. Zeker in de beginfase is het helemaal niet gek als je je soms overweldigt of angstig voelt. Ook al voelt dit misschien wel gek, want je hoort toch op een roze wolk te zitten? Nou niet dus! ‘This Is Postpartum’ van Tilda Timmers – ja, ónze wekelijkse #geenrozewolk-columnist – helpt je door deze tijden heen. Flair mag dit boek zes keer weggeven: driemaal de Nederlandse versie (‘Toen kreeg ik weer lucht’) en drie keer de Engelstalige editie.

This Is Post Partum

Flair’s columnist Tilda bracht juni 2020 het boek This Is Postpartum uit, een droom die uitkwam. Ze hoopt met dit boek een steuntje in de rug te zijn voor nieuwbakken mama’s, als het moederschap soms allemaal even te veel wordt. Een soort meelevende gids, die je laat weten dat je niet alleen bent. ‘Free yourself from the perfect mother conspiracy’.

Persoonlijk

Naast dat het boek een handige gids is, neemt het je ook mee door Tilda’s eigen verhaal. Tilda heeft twee kinderen en weet als geen ander dat het moederschap ook donkere tijden met zich mee kan brengen. Na haar eerste bevalling kreeg ze PPD (Postpartum Depressie). Als therapeut en coach is ze gespecialiseerd in PPD en het helpen van moeders tijdens hun reis door het moederschap. Het boek laat je weten dat er geen juiste manier is om de perfecte moeder te zijn. Maar wel miljoenen om een goede moeder te zijn! En dat is genoeg.

Lees ook
#geenrozewolk: ‘Dit is waarom veel moeders een trauma hebben na de bevalling’

Winnen

Kans maken op een van de boeken van Tilda? Dat wil je! Laat je gegevens achter in het onderstaande winformulier en abonneer je op de nieuwsbrief van Flair, dan doe je automatisch mee. Hieronder kun je ook aangeven of je het Nederlandse of Engelse boek wil winnen.