Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: 5x duurzame, goedgevulde Alpro-tassen

WINNEN: 5x duurzame, goedgevulde Alpro-tassen

WINNEN: 5x duurzame, goedgevulde Alpro-tassen

Heb jij ze zien hangen? De giga-banners in Amsterdam en Utrecht met de boodschap: ‘Sorry melk 😉 – je koffie is klaar voor plantaardig’? Met de campagne wil Alpro, de plantaardig pionier, Nederland overtuigen vaker duurzame keuzes te maken en over te stappen op een plantaardige levensstijl. En in het kader daarvan heeft Flair een toffe duurzame winactie voor je in petto.

Alpro banners

Normaal worden deze banners na dienst weggegooid. Erg zonde natuurlijk! Want het is niet alleen een hele sterke stof die wordt weggegooid, maar het kort eenmalig gebruiken van de banners is ook niet bepaald duurzaam.

De tekst gaat verder onder de foto.

Alpro-tassen

Limited edition

In lijn met Alpro’s ambities uit het zogeheten better packaging programma – waarin ze streven naar minder waste, honderd procent recyclebare verpakkingen én in de toekomst honderd procent plantaardige verpakkingen – worden de banners daarom in een maatschappelijke werkplaats in Breda vermaakt tot een limited edition tassenlijn.

Winnen

De limited edition tassen zijn gevuld met Alpro Oat én heerlijke koffie van een van Nederlands beste barista’s, Merijn Gijsbers. Flair mag vijf van deze duurzame tassen mét uiteraard de fantastische vulling weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.