Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 2x tegoed van maar liefst 229 (!) euro bij Specsavers voor een toffe, nieuwe zonnebril

WIN: 2x tegoed van maar liefst 229 (!) euro bij Specsavers voor een toffe, nieuwe zonnebril

WIN: 2x tegoed van maar liefst 229 (!) euro bij Specsavers voor een toffe, nieuwe zonnebril

Of je nu een vakantie naar een tropisch oord op de planning hebt staan of niet, een goede zonnebril kan iedereen wel gebruiken. In ons kikkerlandje komt de zon de laatste tijd immers ook vrijwel dagelijks om de hoek kijken en vergeet niet: een zonnebril is net zo belangrijk als zonnebrandcrème. Toe aan een nieuw montuurtje? Specsavers heeft onlangs de nieuwe Sun Collection gelanceerd, vol toffe modellen. En het beste van alles is dat Flair twee tegoedbonnen mag weggeven, met een waarde van maar liefst 229 euro per stuk. Daarmee scoor je hoe dan ook een mooie zonnebril.

Lighter days are coming

Heb jij ook zo’n zin in een nieuwe zomergarderobe? Van het terras tot restaurantjes en de bios: er zijn weer genoeg gelegenheden om eens flink uit te pakken met je outfit. Om je look af te maken – en je ogen te beschermen – hoort daar natuurlijk ook een mooie zonnebril bij.

Specsavers Sun Collection 2021

Met het oog op het nieuwe seizoen heeft Specsavers de nieuwe Sun Collection gelanceerd, gebaseerd op de laatste eyewear trends. Denk aan opvallende vormen, minimalistische, metalen monturen en aardetinten. De lijn bestaat uit maar liefst negentig monturen, waarvan vijftien key zonnebrillen in verschillende kleuren, merken en stijlen en allemaal voorzien van honderd procent UV-beschermende zonneglazen. Hierdoor kun je op een fashionable en beschermde manier van de zon genieten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Flair’s 5 Favorites: deze essentials wil je hebben nu de zon zich weer vaker laat zien

Doe mee en win!

Kun jij wel een nieuwe zonnebril gebruiken? Doe dan mee aan de winactie van Flair. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande winformulier invullen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Good luck!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram (Specsavers Nederland)