Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win: Silk’n ‘Silhouette’ tegen cellulite

Win: Silk’n ‘Silhouette’ tegen cellulite

Win: Silk’n ‘Silhouette’ tegen cellulite

Cellulite.. een typische irritatie onder de vrouwen. Maar niet getreurd! Silk’n komt met ‘Silhouette’. Een nieuw apparaat waarmee je cellulite vermindert en de verslapte huid weer stevig laat worden. Flair mag 3x de ‘Silhouette’ weggeven! Laat die summer body’s maar komen.

Beauty to your home

De stap naar een plastisch chirurg is voor veel vrouwen vaak te heftig en crèmes hebben de werking niet bewezen. ‘Silhouette’ zorgt er voor dat de cellulite vermindert en dat de verslapte huid weer verstevigt. In schoonheidssalons wordt vaker met apparaten gewerkt  die werken met lichtenergie en dit kan vanaf nu ook gemakkelijk thuis.

Revolutionaire technologie

De huidstructuur komt in balans, voelt elastischer en herstelt. Dit nieuwe apparaat maakt gebruik van revolutionaire HT™ technologie die probleemgebieden tot in de diepe vetlagen van de huid aanpakt. De huid wordt warmer waardoor collageenvezels samentrekken. Hierdoor vermindert de cellulite en wordt een bobbelige huid weer strak en egaal. Dure bezoeken aan schoonheidssalons zijn niet meer nodig. Do it yourself!

Winnen

Wil jij kans maken op één van de drie apparaten van Silk ’n ‘Silhouette’? Vul dan nu het winformulier in! Klik hier voor meer informatie over Silk’n ‘Silhoutte‘.