Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 4x een pakket (inclusief bioscooptickets!) van de film Wonder Park

WIN: 4x een pakket (inclusief bioscooptickets!) van de film Wonder Park

WIN: 4x een pakket (inclusief bioscooptickets!) van de film Wonder Park

Wat als het pretpark waar je van droomde werkelijkheid wordt? In de film ‘Wonder Park’ is te zien hoe fantastisch dat moet zijn, want hierin komt de rijke fantasie van de creatieve June tot leven. Benieuwd naar de gloednieuwe animatiefilm die vanaf 12 april op het witte doek verschijnt? Goed nieuws, want Flair mag vier pakketten ínclusief bioscooptickets voor de film weggeven.

Met 2 bioscooptickets per pakket is de prijs nog niet compleet. In alle vier de pakketten vind je namelijk ook een drinkbeker, magische pen én een fotolijstje.

Lees ook
Vinden we héél leuk: Strippersfilm Onze Jongens krijgt vervolg

Een bijzonder pretpark

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje tot leven komt. June fantaseert in haar kindertijd over het bouwen van een pretpark, Wonderland, waar zij samen met haar moeder, vrienden en pratende dieren woont en waar de meest fantastische attracties te vinden zijn. Als June een tiener is gelooft ze niet meer in fantasieën tót ze het echte Wonderland in het bos vindt. De Chimpanzombies willen haar Wonderland vernietigen en daarom moet June samenwerken met de alle dieren om zo het pretpark van de ondergang te redden. Benieuwd naar de trailer van de film? Dan kan je die hieronder alvast bekijken:

Het winformulier vind je onder de video.

Winnen?

Wil je kans maken op 2 kaartjes en leuke gadgets voor de film Wonder Park? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief. Succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Wonder Park