Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 6×2 heerlijk zachte huggle-dekens van Milka én een chocopakket voor de ultieme bankavond

WIN: 6×2 heerlijk zachte huggle-dekens van Milka én een chocopakket voor de ultieme bankavond

WIN: 6×2 heerlijk zachte huggle-dekens van Milka én een chocopakket voor de ultieme bankavond

De eerste storm van 2021 hebben we inmiddels achter de rug en de komende dagen blijft het nog onstuimig. Voor even lijkt het wel herfst, waardoor een avondje op de bank doorbrengen ineens helemaal geen straf meer is. Een lekker drankje, goede film en een iets te snacken erbij: meer heb je niet nodig zou je zeggen. Of ja… een dekentje om onder weg te kruipen maakt dit alles natuurlijk wel compleet. Daarom geeft Flair in samenwerking met Milka zes fijne pakketten weg voor jouw ultieme bankavond, ieder bestaande uit twee huggles – een warm zacht kleedje – én heerlijke chocoladerepen.

Wees teder

Uit onderzoek van Milka blijkt dat we steeds minder teder voor elkaar zijn. Geen goede zaak, want het gemis van tederheid geeft het gevoel van eenzaamheid (43%) en angst (24%). Tijd voor verandering, vindt het chocolademerk. Een klein gebaar zorgt er namelijk al voor dat we ons geliefd (72%), gewaardeerd (57%) en gesteund (42%) voelen.

Huggle

Als we teder zijn, geven we het liefst een knuffel, maar in tijden van corona is dat natuurlijk nogal een dingetje. Daarom introduceert Milka de huggle, een warm zacht kleedje (met mouwen!) waaronder je weg kunt kruipen wanneer er níet iemand in de buurt is om mee te knuffelen. Uit eerder onderzoek blijkt namelijk dat je hetzelfde effect van een knuffel creëert wanneer je je oprolt in een zacht fleecedekentje. Wél iemand uit jouw sociale bubbel in de buurt? Maak dan twee huggles aan elkaar vast en rol je samen op. Gezelliger wordt het niet.

Zeg het met chocolade

Om (letterlijk) nog een stukje waardering te geven aan een ander, heeft Milka een nieuwe chocoladereep gelanceerd. Op elk blokje van de limited edition reep staat een lief woordje of symbool. Ook op die manier kun je iemand flink in het zonnetje zetten, óók iemand die je momenteel helaas géén knuffel kunt geven.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Milka NL (@milka_netherlands)

Lees ook
Wil je van je coronakilo’s af? Dít is volgens deskundigen het beste en gezondste dieet

Win Milka-pakket

Wil je twee huggles – één voor jou en één voor jouw geliefde, beste vriendin of wie dan ook – winnen, plús een heerlijk chocoladepakket? Doe dan mee aan de winactie van Flair. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande winformulier invullen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Good luck!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Milka