Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Boer wil betere vrouw’

Win kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Boer wil betere vrouw’

Win kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Boer wil betere vrouw’

Afgelopen zondag zagen we hoe de boeren uit Boer Zoekt Vrouw met hun geliefdes op reis gingen. Kun je nou geen genoeg krijgen van het boerenleven? BOS Theaterproducties komt met de theatervoorstelling: ‘Boer wil betere vrouw’. En Flair mag kaarten weggeven!

Boer wil betere vrouw

De voorstelling gaat over boer Ties (Joep Onderdelinden). Een lieve, goeiige man, die niet veel meer kent dan het dorp en zijn boerderij. Ties is gék op het televisieprogramma Boer zoekt vrouw. Zo gek dat hij al zijn 81 koeien Yvon heeft genoemd. En ook zo gek dat hij zich in zijn enthousiasme heeft opgegeven als kandidaat. Er is alleen een klein probleempje: hij hééft al een vrouw…  Helma is een struise boerin die niets van het populaire televisieprogramma moet weten en meer houdt van spannende detectives, het liefst met een dubbele moord. Wanneer blijkt dat de getrouwde Ties geselecteerd is als gelukkige deelnemer en ze willen komen filmen werkt hij zich steeds meer in de nesten. Hoe lost hij dit op?

Winnen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze theatervoorstelling? Flair mag 5×2 kaarten weggeven. Vul snel het winformulier in én win. 

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Beeld: Katinka Krijgsman