Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een sportpakket van Sportbay t.w.v. € 60!

Win een sportpakket van Sportbay t.w.v. € 60!

Win een sportpakket van Sportbay t.w.v. € 60!

Ben je fanatiek aan het sporten? Dumbbells en een yogamat zijn eigenlijk echt een must bij elke workout. Heb jij ze nog niet? Je kunt ze winnen! We geven 5 keer dit leuke sportpakket van Sportbay weg met een set dumbbelss van 2 kg én een ECO Light yogamat!

Sportbay sportpakket

De vinyl dumbbells van 2 kg hebben een zeer comfortabele handgreep, waardoor trainen nog makkelijker is! Ze zijn ideaal voor het trainen van de spieren in uw armen, schouders en rug. De vinyle coating beschermt uw vloer tegen beschadiging.

De ECO Light yogamat van Sportbay heeft een anti-slip oppervlakte waardoor je je yogaoefeningen perfect kunt uitvoeren. De mat is duurzaam en makkelijk schoon te maken. De uitstekende demping zorgt voor een comfortabele training.

De combinatie van ECO Light yogamat met een set van 2 kg dumbbells is ideaal! Je kunt al liggend op de mat verschillende oefeningen doen of gebruik de mat als comfortabele ondergrond.

Win!

Zie jij jezelf de oefeningen van Jesse doen met deze sportaccessoires van Sportbay? Vul het winformulier in en maak kans!

Helaas, deze winactie is afgelopen.

Ook leuk om te winnen:
Win een halfjaarabonnement bij OneFit
10x winnen: cadeaubon van Plutosport t.w.v. € 30
Maak kans op de boeken ‘Van XL naar S’ en ‘Eibertje kiest meer’