Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een lingeriesetje van Simone Pérèle met personal fitting!

Win een lingeriesetje van Simone Pérèle met personal fitting!

Win een lingeriesetje van Simone Pérèle met personal fitting!

Yes! Je zit in de laatste week van de Fit en Gezond Challenge en je voelt je slanker en lekkerder in je vel! Een nieuw lingeriesetje komt dan goed van pas. Flair mag 5 lingeriesetjes weggeven van Simone Pérèle t.w.v. € 150,-  per set met een personal fitting!

Simone Pérèle

Pérèle zorgde voor een revolutie in de lingerie door haar eigentijdse en innovatieve ontwerpen. Comfort voerde niet langer de boventoon en schoonheid en sensualiteit in de lingerie werden geaccepteerd. Een setje van Simone Pérèle kocht je niet zomaar, aldus de slogan.

Door de jaren heen verzorgt Pérèle lingerie van de hoogste kwaliteit, ze gaat met de mode mee en creëert de mooiste designs voor de zelfverzekerde vrouw. De collecties zijn verfrissend en laten het lichaam van de vrouw tot haar recht komen. Daarnaast ontwerpt Simone Pérèle lingerie voor elke maat, maar behoudt ze tegelijkertijd de chique uitstraling die voor veel vrouwen toegankelijk is.

Winnen

De winnaars worden uitgenodigd bij een verkooppunt in hun regio en krijgen daar een volledige fitting en adviessessie. De maat wordt opnieuw opgemeten en er wordt gekeken naar de wensen qua support. Daarnaast wordt er gekeken naar welke stijl er past bij de persoonlijkheid en garderobe van de winnaar. Een lingerieset t.w.v. € 150,-  per set mag de winnaar geheel zelf uitzoeken. Wil jij dit winnen? Doe dan mee en maak kans! Vul het winformulier in om mee te doen.