Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een Braun Shaver voor jouw Valentijn

Win een Braun Shaver voor jouw Valentijn

Win een Braun Shaver voor jouw Valentijn

Eerlijk is eerlijk, die strakke en hippe baarden geven de Nederlandse man een lekkere en stoere uitstraling. Maar, bij het kussen kan die baard echt wel een dingetje zijn.… Zeker op Valentijnsdag. Want het geheim van de perfecte Valentijnskus zit ‘m juist in de subtiele zachtheid. En dát lukt alleen als de man met wie jij kust superglad geschoren is. Dit supergladde resultaat krijg je met een Braun Shaver Series 3. En wij mogen er 3 weggeven! 

braun-shaver-valentines-dayBraun Series 3

Het motto van deze 100% waterproof scheermachine is ‘Same Job, Faster’. De nieuwe Braun Series 3 dankt de razendsnelle aanpak van de baard aan de innovatieve scheerkop met triple-action MicroAdaption Technology. Door de ‘kamachtige’ structuur weet MicroComb Technology alle  baardhaartjes feilloos naar de 2 SensoFoil™ Technology snijsystemen te leiden.

Win!

Geen nood, want wij kunnen jou – met de onmisbare hulp van Braun Shaving – de zachtste Valentijnskus ever bezorgen. Wil jij een van de drie Braun Shaver Series 3 winnen voor jouw Valentijn en die zachtste kus op Valentijnsdag van hem ontvangen? Vul het winformulier in en laat ons daarin weten welke baardman jij op Valentijn graag zou willen verrassen. En geloof ons… er is geen man die deze stille hint niet op de juiste waarde weet in te schatten.