Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win een bon van Stad.nl t.w.v. €100

Win een bon van Stad.nl t.w.v. €100

Win een bon van Stad.nl t.w.v. €100

Van fijne crèmepjes tot de laatste mode: Stad.nl heeft het allemaal. De online winkelstad bestaat vooral uit kleine boetiekjes, waardoor je er de meest bijzondere spullen vindt. Het aanbod is vaak handgemaakt en fairtrade. Flair mag namens Stad.nl 5 bonnen t.w.v. € 100 weggeven. 

Winnen

Wil jij kans maken op deze bon? Laat dan snel je gegevens achter in het winformulier

 

Stad.nl is de online winkelstad van Nederland voor kleine & unieke winkels. Een stad waar de bezoeker bijzondere winkeltjes aantreft die gerund worden door ondernemers met passie en een mooi verhaal.

Stad.nl gelooft dat kleine en startende winkels bijdragen aan meer diversiteit in aanbod en innovatie, en aan een mooiere samenleving. Er zijn mode-, interieur- en kinderwinkels, maar ook voor bomen en chocola kun je in Stad.nl prima terecht. Het aanbod is vaak handgemaakt, duurzaam en fairtrade.

Stad.nl staat voor “samen sterk”, alle kleine winkels samen maken 1 grote speler, 1 groot online warenhuis met een breed en uniek assortiment, van leuke knuffels tot heerlijke wijn en mooie kleding.  Door het collectieve winkelmandje winkel je in ruim honderdvijftig winkels, en hoef je maar één keer af te rekenen. Je betaalt maximaal €4,95 verzendkosten, ook wanneer je bij verschillende winkels bestelt. En allemaal zonder zorgen, want Stad.nl staat garant voor de levering en is gecertificeerd door Thuiswinkel.org.

Stad.nl hecht veel belang aan goede klantenservice en dit geldt op allerlei gebied waaronder de kwaliteit van het aanbod, de unieke winkels, de veiligheid van het betalen, het retourbeleid, verantwoord ondernemen en de service van de winkeliers. In het menu rechts wordt een aantal van deze servicepunten toegelicht.