Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win Cardio Ultra sneakers van Reebok!

Win Cardio Ultra sneakers van Reebok!

Win Cardio Ultra sneakers van Reebok!

De grote fitness-innovatie van 2015? Reebok’s Cardio Ultra! Een multifunctionele schoen speciaal ontworpen om bij elke fitness workout te kunnen gebruiken. Daarmee is de Cardio Ultra de eerste schoen die aan alle eisen van iedere denkbare studio workout voldoet. 

Een hardloopschoen richt zich voornamelijk op een voorwaartse beweging en een trainingsschoen voor in de gym heeft vaak geen support voor draaiende bewegingen. De Cardio Utra is speciaal ontworpen voor vrouwen én voor voorwaartse bewegingen in alle richtingen, dankzij de volgende technologieën:

  • Trifoam: dit dempingsmateriaal aan de butienkant van de voorvoet absorbeert de impact van elke beweging en zorgt voor een terugkaatsing tussen de bewegingen in.
  • Adaptmove: materiaal dat zich perfect om de voet heen vormt en zorgt voor optimale support tijdens bewegingen in verschillende richtingen.
  • Turnzone: een technologie in de zool die ervoor zorgt dat de voet zich 360 graden vrij kan bewegen.

cardio-ultra-sneakers-reebo

Winnen

Wil jij deze nieuwe Cardio Ultra sneakers van Reebok winnen?  We geven 2 x een paar Cardio Ultra sneakers weg t.w.v. €110,- Laat snel je gegevens achter in het winformulier hieronder en win!