Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win bioscoopkaarten voor ‘Knielen op een bed violen’

Win bioscoopkaarten voor ‘Knielen op een bed violen’

Win bioscoopkaarten voor ‘Knielen op een bed violen’

Vanaf 25 februari draait Knielen op een bed violen in de bioscoop. Een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Met Barry Atsma en Noortje Herlaar in de hoofdrol. In Flair 8 lees je deze week een interview met Barry Atsma én we mogen vijf keer twee filmkaartjes weggeven!

Knielen op een bed violen

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk.

Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diep religieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het … contact met zijn omgeving. Hij raakt steeds meer in de ban van het geloof, waardoor de verschillen tussen de familieleden alleen maar groter worden.

Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Winnen

Wil jij kans maken op kaarten voor deze film? Laat dan snel je gegevens achter in het winformulier hieronder.

Het hele interview met Barry Atsma lees je deze week in Flair. Flair 8 ligt vanaf woensdag 24 februari in de winkel. Bestel het nummer direct online, dan heb je het de volgende werkdag in huis.

Ook leuk om te winnen:
Win een ski-arrangement bij SnowWorld
Maak kans op een halfjaarabonnement bij