Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 3x BBQ Weber Smokey Joe

WIN: 3x BBQ Weber Smokey Joe

WIN: 3x BBQ Weber Smokey Joe

Nu de lente weer is aangebroken, krijgen we spontaan zin in een barbecue in het zonnetje. Jij ook? Komt dat even goed uit; namens vtwonen.nl geven wij nu namelijk 3x de superleuke en handige Weber Smokey Joe Premium houtskoolbarbecue t.w.v. €109,99 weg!

Weber Smokey Joe Premium

De Weber Smokey Joe Premium houtskoolbarbecue is klein maar fijn en makkelijk mee te nemen aan de draagbeugel. Ideaal voor als je in het park of op het strand wilt gaan barbecuen!

Over Weber

In 1952 werd de eerste Weberbarbecue – een kogelvormige met deksel – geboren. Vanaf dat moment heeft Weber niet stilgezeten en is het barbecues én accessoires blijven ontwikkelen. Bij Weber staat design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid voorop. Bovendien speelt Weber met zijn eigentijdse designs en kleuren in op huidige trends. Zo vind je altijd een barbecue die bij je past.

Bbq winnen?

Ook meedoen met deze leuke winactie in samenwerking met vtwonen.nl? Vul dan het onderstaande formulier in. De winnaars mogen na bekendmaking een Smokey Joe Premium in hun favoriete kleur uitkiezen.

Helaas, deze winactie is afgelopen.