Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Omdat we eindelijk weer mogen sporten: WIN 6x een abonnement van 3 maanden bij Basic-Fit

Omdat we eindelijk weer mogen sporten: WIN 6x een abonnement van 3 maanden bij Basic-Fit

Omdat we eindelijk weer mogen sporten: WIN 6x een abonnement van 3 maanden bij Basic-Fit

Ons geduld werd flink op de proef gesteld, maar na maanden van wachten was het moment gisteren ein-de-lijk daar: de sportscholen hebben de deuren weer mogen openen! Om dat te vieren heeft Flair een geweldige winactie voor je in petto. We mogen namelijk zes abonnementen van Basic-Fit weggeven, waarmee je drie maanden gratis kunt sporten. En da’s niet alles: je krijgt er óók nog een personal training bij.

WIN: abonnement én personal training bij Basic-Fit

Waar de één gewoon door is blijven sporten terwijl de sportscholen gesloten waren, zijn anderen niet meer uit hun luie stoel gekomen. Om te zien hoe het met jouw lijf gesteld is na maanden van lockdown, heeft Basic-Fit een APK-Service in het leven geroepen: een online test waarmee je erachter kunt komen hoe fit jij bent.

Kun je hoe dan ook níet wachten om weer de gym in te duiken, maar heb je nog wel een abonnement nodig om binnen te komen (#details)? Dan is het vandaag jouw lucky day.

Door heel Nederland

Basic-Fit vind je door heel het land en heeft vestigingen in tientallen steden en dorpen. Het handige is dan ook dat er bijna altijd wel eentje bij jou in de buurt is. Ben je een keer ergens anders dan in je eigen woonplaats, maar is ook daar een sportschool van Basic-Fit te vinden? Geen zorgen, want met jouw abonnement mag je gewoon naar binnen. Fijn, toch? Zo kun je dus ook blijven sporten als je een weekendje weg bent.

Lees ook
Succes gegarandeerd: met deze 5 tips heb jij binnen no time weer motivatie om te sporten

Doe mee!

Sta jij te popelen om weer de sportschool in te gaan en wil je een abonnement van 3 maanden én een personal training winnen bij Basic-Fit? Doe dan mee aan de winactie van Flair. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande winformulier invullen en je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Good luck!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images