Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 5×2 toegangskaarten voor de Libelle Zomerweek 2019!

WIN: 5×2 toegangskaarten voor de Libelle Zomerweek 2019!

WIN: 5×2 toegangskaarten voor de Libelle Zomerweek 2019!

De Libelle Zomerweek betekent een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen.

Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 83.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

Tropical party

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar wel héél zonnig, want van 23 t/m 29 mei geven ze een Tropical Party! Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!

85 jaar

En Libelle heeft dit jaar nóg een reden voor een feestje. Het tijdschrift bestaat dit jaar 85 jaar en daarom wordt de Zomerweek mooier, vrolijker en specialer dan ooit! Boordevol inspiratie en alles waar Libelle voor staat: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet!

Win 2 kaarten!

Lijkt het je leuk om naar de Libelle Zomerweek te gaan en je moeder, zus of beste vriendin te verrassen met een kaartje? Goed nieuws, want Flair geeft 5×2 kaarten weg! Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen én je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

De Libelle Zomerweek 2019 vindt plaats van 23 t/m 29 mei 2019 op het Almeerderstrand in Almere. Ga naar libellezomerweek.nl voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.