Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win: 5×2 kaarten voor Night of the Proms

Win: 5×2 kaarten voor Night of the Proms

Win: 5×2 kaarten voor Night of the Proms

Classics meet pop tijdens dit jaarlijkse muziekfestijn. Het grote feest met het vaste orkest Il Novecento is ook dit jaar weer in Ahoy en wij mogen kaarten weggeven!

Over Night of the Proms

Al sinds 1991 wordt elk jaar het muziekfestival Night of the Proms georganiseerd. Het bijzondere aan het concept is de mix van klassiek en pop. En dan ook echt klassiek want er worden nummers gespeeld uit de laatste drie eeuwen muziekgeschiedenis.

Op 27 en 28 november van dit jaar is het weer zo ver. Waar? In Ahoy Rotterdam. Wie komen er allemaal? Onder andere Gavin DeGraw (bekend van hits als I Don’t Wanna Be en Soldier) en Natalia Imbruglia, de stem achter de hitsingle Torn uit de jaren 90. Ook tenor Fernando Varela, singer-songwriter Joe Jackson  en rasentertainer John Miles zullen optreden. De artiesten zullen worden begeleid door huisorkest Il Novecento en The Pretty Vanillas zorgen voor de backing vocals, allemaal onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Meedoen?

Wij mogen 5×2 kaartjes weggeven voor de show van 28 november in Ahoy Rotterdam! Wil je meedoen? Vul dan hieronder je gegevens in en maak kans op 2 kaarten. Kaarten kopen? Dat kan natuurlijk ook, bestel ze vast online!