Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 4×2 kaartjes voor de film Missing Link en maak kans op een knuffel (4x)

WIN: 4×2 kaartjes voor de film Missing Link en maak kans op een knuffel (4x)

WIN: 4×2 kaartjes voor de film Missing Link en maak kans op een knuffel (4x)

‘Missing Link’ is een aankomende Amerikaanse, geanimeerde, komische avonturenfilm. De film zal op 12 april worden gedraaid in de bioscoop. En er is goed nieuws: Flair mag namelijk 4×2 kaartjes voor de film en 4x knuffels weggeven!

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van Laika Studios. De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

Lees ook
Nieuwe maand, nieuw binge-materiaal: déze films en series zie je in april op Netflix

Spannende avonturen

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. Bekijk de trailer van de film hieronder:

Winnen?

Wil je kans maken op 2 kaartjes en een knuffel voor de film Missing Link? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief. Succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Missing Link