Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > 25% vriendinnenkorting op de vt wonen & design beurs

25% vriendinnenkorting op de vt wonen & design beurs

25% vriendinnenkorting op de vt wonen & design beurs

Vind jij het ook zo leuk om bezig te zijn met je huis? Een nieuw kleurtje op de muur of je kast verfraaien met een superleuke nieuwe vaas? Dan mag je de vt wonen&design beurs zeker niet missen dit jaar. Profiteer nu van 25% vriendinnenkorting!

vt wonen & design beurs

Van 29 september t/m 4 oktober 2015 ben je van harte welkom in de Amsterdam RAI. Bezoek de inspiratiehuizen van vtwonen, Ariadne at Home, WONEN Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur, shop de mooiste woonaccessoires in de woon-webwinkel-straat en laat je inspireren in het Woontheater met workshops en lezingen van bekende ontwerpers.

25% vriendinnenkorting

Samen woonshoppen doe je op de vt wonen & design beurs! Bestel je tickets t/m 31 juli 2015 met ruim 25% vriendinnenkorting via www.vtwonen.nl/vriendinnen je betaalt dan € 28,- voor 2 toegangskaarten (in plaats van €38).

Winnen: persoonlijk woonadvies

Soms is het fijn om even iemand te hebben die meedenkt. Omdat je er zelf niet helemaal uitkomt. Of omdat je jouw eigen ideeën even wilt spiegelen met iemand die er echt verstand van heeft. Het allerleukste is het natuurlijk als je net als op tv tips krijgt van een échte styliste. Dat kan! We geven namelijk 2x een persoonlijk 1 op 1 styling-advies op de beurs weg. Laat hieronder je gegevens achter en win.