Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Tip | Rokjesdagloop met Flair

Tip | Rokjesdagloop met Flair

Tip | Rokjesdagloop met Flair

Houd je wel van een hardloopuitdaging en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Ren dan op 6 april mee met het Flair-team tijdens de Rokjesdagloop! Je steunt er ook een belangrijk doel mee: onderzoek naar MS.

Rokjesdagloop

Wat en wanneer?

De Rokjesdagloop is op 6 april vanaf 14.00 uur in het Amsterdam Science Park. Je kunt alleen meedoen, maar in het Flair-team (of met vriendinnen) is het natuurlijk nóg gezelliger! Je kunt je opgeven voor de vijf of tien kilometer. we willen zo veel mogelijk geld ophalen voor MS Research, dus laat je sponseren en doneer geld!

Rokjesdag-arrangement

Zin om er meteen een weekendje Amsterdam aan vast te plakken? Boek dan het speciale Rokjesdagloop-arrangement. Je kunt overnachten in The Manor Hotel (Oosterparkbuurt) of in een eco-cabin of wagonette op Camping Zeeburg. Je leest er meer over op Rokjesdagloop.nl/informatie/hotelarrangementen.


Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de Rokjesdagloop met Flair op Rokjesdagloop.nl met de code Flair2014-7. De inschrijving kost € 15. Schrijf je je voor 1 maart dan, dan ontvang je €2,50 korting. Voor € 19,95 extra loop je straks mee in het officiële shirt.

Voorpret

Om alvast in de stemming te komen en elkaar hardloopsupport te geven, zien we je graag op onze Facebook-pagina Rokjesdagloop met Flair!