Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Win filmkaartjes voor ‘How to be single’ plus een leuke goodiebag!

Win filmkaartjes voor ‘How to be single’ plus een leuke goodiebag!

Win filmkaartjes voor ‘How to be single’ plus een leuke goodiebag!

Dé Valentijnsfilm van 2016 – How to be single – draait vanaf aanstaande donderdag  in de bioscoop. Een van de hoofdrollen in deze hilarische romantische comedy wordt gespeeld door Rebel Wilson (35). Flair sprak de Australische leukerd in Los Angeles over single zijn, Tinder en haar maatje meer. Het interview lees je deze week in Flair. Kun je niet wachten om deze film in de bioscoop te zien? We geven 5x twee kaarten plus een waanzinnig leuke goodiebag weg!

How to be single

In How to be single volgen we Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David. Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: op de juiste manier single zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. New York barst namelijk van de eenzame zielen op zoek naar echte liefde. En waar is het nu leuker om te daten dan in de stad die nooit slaapt?

Winnen

Het prijzenpakket bestaat uit:

  • Twee bioscoopkaarten
  • Goodiebag met o.a.: handdoek, oprolbare ballerina’s en een notitieblokje

Doe mee

Deze winactie is helaas gesloten.

Het hele interview met Rebel Wilson lees je deze week in Flair. Flair 6 ligt t/m dinsdag 16 februari 2016 in de winkel. Heb je dit nummer gemist? Via tijdschrift365.nl kun je nog eenvoudig nummers online nabestellen (tot een jaar terug!).

Copyright: © 2016 WBEI & MGM. All rights reserved.