Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Musicals in Concert

Musicals in Concert

Met fikse korting naar Musicals in Concert

In de Ziggo Dome lijkt het op 12 en 13 november wel een reünie van musicalsterren! Pia Douwes, Simone Kleinsma en Stanley Burleson: ze staan allemaal op het podium in dit grote meezingconcert.

Hoe werkt het?

Bestel je musicaltickets en geef aan op welke dag je naar de voorstelling wil, je korting wordt meteen in de prijs verrekend. Betalen kan met Ideal en creditcard. Je ontvangt de tickets meteen per mail.

Info

Locatie: Ziggo Dome Amsterdam

Data: 12 en 13 november 2015

Aanvang: 20.00 uur

Duur: Circa 2,5 uur

Line-up: O.a Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en B-Brave

Meezingen verplicht

Op 12 en 13 november staat in de Ziggo Dome dit popconcert met musicalhits op het programma. Je hoort de mooiste ballads, de beste meezingers en de grootste hits, gezongen door onder andere Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en B-Brave. ‘Het is fantastisch dat Pia er bij is,’ zegt Simone Kleinsma enthousiast. ‘Het was onze wens om hier samen aan mee te doen. De laatste keer dat wij samen op het toneel stonden, is alweer zes jaar geleden voor de musical Sunset Boulevard.’ René van Kooten was er vorig jaar ook bij: ‘Het geeft een gigantische kick als je het vijftienduizendkoppige publiek muisstil kunt krijgen met een mooie ballad. Maar het is een even grote kick om een paar minuten later het publiek uit zijn dak te zien gaan bij een greatest hit.’ En meezingen mag: de teksten van de hits zie je groot verschijnen zodat je wel mee moet zingen!

Bestel nu kaarten met korting.