Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Marlies en Jorian on tour: De Veluwe

Marlies en Jorian on tour: De Veluwe

Marlies en Jorian on tour: De Veluwe

Marlies (24, assistent lifestyle voor Flair, blogger en stylist) en Jorian (24, freelance redacteur, blogger en stylist) reizen voor ons Nederland door op zoek naar de hipste hotspots. Deze week zijn ze op ‘De Veluwe’.

Op de Veluwe kwamen we al wandelend door het bos en over de heide heerlijk tot rust. En voor onze portie reuring zochten we tussendoor lekker even de drukte van Apeldoorn en Arnhem op. Ideale combi voor een paar daagjes weg. Met deze actie van Flair ga je naar De Veluwe voor €79,50 per persoon.

Café dansant

Net nieuw in Apeldoorn: het stadscafé waar je terechtkunt voor de lunch, een diner maar ook een borrel en zelfs een dansje. Elke vrijdag is het party time in dit industrieel ingerichte café.

Stadscafé, Nieuwstraat 295, Apeldoorn, Stadscafe-apeldoorn.nl

Hier scoor je altijd

Bij deze conceptstore kun je terecht voor fijne woonaccessoires, mooie kleding en een kopje koffie of lunch. Hier vind je alles ineen en ga je niet met lege handen naar huis – wij in elk geval niet.

Eigen, Korenstraat 112, Apeldoorn, Facebook.com/conceptstore.eigen

Mexi-go!

Alsof je echt in Mexico bent, althans dat denken wij want we zijn er nooit geweest. Het interieur van dit Mexicaanse restaurant is in elk geval alleen al de moeite waard en de kaart trouwens ook. Wat dacht je van Mexicaanse tapas? Lekker!

Cantina, Rijnkade 59, Arnhem, Cantina.nl

Fleurig

Ietwat onhandig om mee te nemen tijdens het shoppen, maar te mooi om niet even te bekijken: de bloemen in deze bloemenwinkel. Misschien aan het eind van je weekendje nog even terug voor een prachtige bos voor thuis.

Mon fleuri, Klarendalseweg 34, Arnhem, Monfleuri.nl

Vers talent

Deze conceptstore biedt pas afgestudeerde fashion- en productdesigners een podium. In de winkel vind je hierdoor een originele mix van kleding, keramiek, sieraden en woonitems.

Coming Soon, Kerkstraat 23, Arnhem, Arnhemcomingsoon.nl