Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Marlies en Jorian on tour: Amsterdam

Marlies en Jorian on tour: Amsterdam

Marlies en Jorian on tour: Amsterdam

Marlies (24, assistent lifestyle voor Flair, blogger en stylist) en Jorian (24, freelance redacteur, blogger en stylist) reizen voor ons Nederland door op zoek naar de hipste hotspots. Deze week zijn ze in onze hoofdstad, Amsterdam.

Amsterdam heeft ’t

‘We komen er allebei vaak, maar nooit samen om te shoppen. Dit is voor herhaling vatbaar, wat is er veel leuks in onze hoofdstad!’

Altijd wat te doen

De Kleine Parade is een perfect adresje voor alle mama’s en papa’s. In het winkeltje vind je vrolijke kinderspulletjes en in het cafeetje ernaast kun je wat drinken. En elke zaterdag tussen twaalf en één organiseren ze iets leuks voor kinderen, bijvoorbeeld koekjes bakken.

De Kleine Parade, Gerard Doustraat 142, Facebook.com/dekleineparade

Alles voor een groene stad

Bij Wildernis is het groen wat de klok slaat. Hier vind je allerlei producten die een link hebben met groen, in de breedste zin van het woord. Van grote kamerplanten tot tuinierspullen en plantenhangers en van botanische prints tot (tuin)boeken. En je kunt er ook een kop koffie of thee drinken.

Wildernis, Bilderdijkstraat 165F, Wildernisamsterdam.nl

Light, bright & healthy

In een prachtig pand in de Negen Straatjes zit Pluk, met lekker en gezond eten. Ga je voor een acai bowl of toch voor een broodje gerookte kip? Neem er ook een lekker vers sapje bij, de green balance bijvoorbeeld, met peer, komkommer, spinazie, limoen en chiazaad is een echte aanrader. Naast al het lekkers verkoopt Pluk ook mooie spulletjes voor in je interieur. Een top combi wat ons betreft!

Pluk, Reestraat 19, Pluk9straatjes.

3 dagen Amsterdam vanaf €149,- per persoon

Shoppen, cultuur snuiven, lekker eten: in Amsterdam is altijd wat te doen. En voor de nodige ontspanning duik je heerlijk de spa van dit mooie hotel in. Bekijk hier onze aanbieding.

 

SELFIE