Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Kom ook naar Flavourites Live!

Kom ook naar Flavourites Live!

Kom ook naar Flavourites Live!

Live webshoppen? Het kan! Tijdens Flavourites Live! komen meer dan 200 webshops drie dagen tot leven. Flair staat ook op dit leuke shopevent met het spiksplinternieuwe We Love Winter boek: het perfecte sintcadeautje dat op Flavourites Live! te koop is voor maar € 3,50 in plaats van € 4,95.

Tientallen pop-up stores onder 1 dak!

Flavourites draait om mooie, leuke en creatieve producten van ondernemers met passie. Kleding, meubels, sieraden en de leukste spullen voor de kinderkamer: je vindt het in een van de vele pop-up stores. Wat dacht je van de schattige kinderkleding van Adorable Kids, de lampen, krukjes en posters van [by] zenz  en de snoepige sieraden van Kaschka?

Workshops
Naast shoppen, kun je op Flavourites Live ook leuke workshops volgen van PapierAtelier. Maak een persoonlijk cadeauboekje, leer romantisch schrijven of maak je eigen muurboeket! Daarnaast kun je in het PapierAtelier unieke gepersonaliseerde handmade cadeautjes kopen.

Korting
Kaartjes aan de deur zijn € 12,50, bestel je ze nu alvast dan kost het maar € 11.

Praktisch
Wanneer: vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2015. Waar: Kromhouthal in Amsterdam – Noord Gedempt Hamerkanaal 231. Tijd: dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur.