Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Jawel! Jij krijgt de bestseller van The Notebook-schrijver Nicolas Sparks cadeau!

Jawel! Jij krijgt de bestseller van The Notebook-schrijver Nicolas Sparks cadeau!

Jawel! Jij krijgt de bestseller van The Notebook-schrijver Nicolas Sparks cadeau!

Het boek The Best of Me is een romantische bestseller van Amerikaanse schrijver Nicolas Sparks, die je misschien wel kent van de meest romantische film aller tijden: The Notebook. En jij leest deze klassieker gewoon gratis, bij Flair.

Het boek vertelt het verhaal van scholieren Amanda Collier en Dawson Cole, die in het voorjaar van 1986 als een blok voor elkaar vallen. Hoewel ze tegenpolen zijn, is hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun leven in het stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar wordt het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in compleet tegengestelde richtingen stuurt.

25 jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck, hun oude mentor. Alle pijnlijke herinneringen van hun schooltijd komen weer boven en ze realiseren zich dat hun dromen nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

Vanaf volgende week vind je het eerste deel van de roman gewoon in de Flair, en na vier weken is je roman compleet. Bijkomend voordeel: je hoeft niet steeds het hele boek mee naar het strand te slepen.

 

Dit is misschien ook iets voor jou: